KISÉP-GENERÁL KFT.

Generálkivitelezés, energiatanúsítvány és hőkamerás vizsgálatok készítése, víz-, hő- és hangszigetelés, nyílászáró gyártás, forgalmazás



Bemutatkozás:

Cégünk, a Kisép-Generál Kft. 2002-ben kezdte meg működését Szigetszentmiklóson. A Kft az elmúlt, több mint egy évtized alatt fokozatosan fejlesztette kapacitását, bővítette vevőkörét, és az adott piaci elvárásoknak megfelelően változtatta profilját, ezáltal egyre nagyobb területet fedett le az építőiparon belül.

TEVÉKENYSÉGEINK:
- Generál kivitelezés, passzív házak
- Energiatanúsítvány és hőkamerás vizsgálatok készítése, feltárt hibák, hiányosságok műszaki megoldásainak kivitelezése
- Felújítás, víz-, hő-, hangszigetelések szakkivitelezése
- Külsős projektek műszaki ellenőrzése
- Nyílászáró gyártás, forgalmazás, beépítés


A társaságunk tevékenységét jól képzett, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal végzi. A társaság tulajdonosai, a menedzsment tagjai aktívan részt vesznek a cég tevékenységében, személyes munkavégzésük biztos hátteret szolgáltat a cég hosszútávú működéséhez, fejlődéséhez, megbízhatóságához. A szükséges erőforrások saját erőből, valamint a céggel tartós kapcsolatban álló alvállalkozói, beszállítói körből rendelkezésre állnak. Alapvető üzleti politikánk megfelelni a kis megrendelésektől a több tízmilliós beruházásoknak egyaránt, azonos, I. osztályú minőségben.

Referenciáink között megemlíthetjük a pilisborosjenői katolikus templom homlokzat felújítását és tetőszerkezet javítását, illetve a szigetszentmiklósi görög katolikus templom nyílászáróinak cseréjét is, de olyan, nagy volumenű munkákban is részt vettünk, mint a Szigetszentmiklósi Rendelőintézet felújítása vagy a Városi Sportcsarnok megépítése.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 15.   térkép>

Telefonszám:

06/24/443-343, 06/24/540-950

Fax szám:

06/24/540-951

E-mail cím:

info@kisepgeneral.hu

Weboldal:

Weboldal2: