T.CS. Kft. - Rapid Ház

Acélvázas, könnyűszerkezetes ház: Álmai otthona - kompromisszumok nélkül!Bemutatkozás:

Aki a Rapid-Házat választja, az a jövő könnyűszerkezetes házát kapja cserébe. Célunk, hogy segítsünk mindenkinek felépíteni álmai családi otthonát - kompromisszumok nélkül!

ELŐNYÖK:

Gyors kivitelezés
Egy átlagos lakóépület vázszerkezete a födémmel és tetőszerkezettel együtt 1 hét alatt kivitelezhető, 3 hónap alatt pedig kulcsrakészen átadható. A száraz építési technológiának köszönhetően a ház azonnal beköltözhető, nincs száradási idő.

Versenyképes ár
A gyors építés, kivitelezés miatt alacsonyabb a munkadíj. A vékonyfalú acélprofilok könnyű súlya kevesebb szállítási költséget igényel, mint a hagyományos típusú házaknál. A gyártás hulladékmentes, így Ön csak a beépített anyagot fizeti.

Energitakarékosság
A jó hőszigetelés miatt ami A+ energiaosztályú, akár 50% fűtési költség megtakarítása is érhető, illetve igény esetén könnyedén passzívház is építhető belőle kedvezményes, alacsony áron. Az elkészült könnyűszerkezetes épület könnyen felfűthető és lehűthető.

Ökológiailag a legkedvezőbb építési mód egyike.
Nincs kedvezőtlen élettani hatás, semmilyen egészségkárosító anyag nincs benne. Az acélváz vegyi anyagoktól mentes, rovarok, rágcsálók nem telepednek meg, gombásodás ellen szükségtelen kezelni. Környezetbarát, az acél újra felhasználható, a jól hőszigetelt épület fűtéséhez kevesebb energiahordozót kell elhasználni, ami kevesebb káros anyag kibocsátást jelent.

Biztonság
Erős, stabil, szilárd szerkezet. Az általunk gyártott acélszerkezet, a megfelelő építési technológia betartása esetén, korlátlan ideig megőrzi eredeti erőtani tulajdonságait. 50 év garanciát vállalunk a fémszerkezetre. Az épület acélszerkezete tűzálló. Emellett kiemelkedően biztonságos, földrengés és viharálló. ÉMI alkalmassági vizsgával rendelkezik, ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben készül, ami biztosítja a műszaki, minőségi biztonságot.

Kényelem, lakóterület
A falazott szerkezethez képest nagyobb hasznos alapterületet nyer a RAPID-HÁZ építtetője, mivel a falvastagság egy hagyományos téglaházhoz képest 14 cm-rel kevesebb. Nincsenek méretmegkötések, íves falak és nyílások könnyen kialakíthatók.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
- Családi házak
- Készházak
- Mobilházak
- Nyaralóházak
- Ipari épületek, kisebb csarnokok (szigetelt padlásfödémmel)
- Mezőgazdasági épületek
- Felújítások, hozzáépítések
vissza a kereséshez >>

A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2143 Kistarcsa, Széchenyi utca 92   térkép>

Telefonszám:

06/28-470-744, Mobil: 06/30-935-57-37

Fax szám:

06/28-470-744

E-mail cím:

szibilla@rapid-haz.hu

Weboldal: